Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-29@08:16:46 GMT

نقشه زمین‎شناسی و گسل‎های کف بستر خلیج فارس تدوین شد

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۳۱۷۶۹

نقشه زمین‎شناسی و گسل‎های کف بستر خلیج فارس تدوین شد

«نقشه زمین‎شناسی و گسل‌های کف بستر در سراسر خلیج فارس» به همت کارشناسان مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران تدوین شد.

به گزارش شانا، بهمن سلیمانی، معاون امور اکتشاف مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: این نقشه با استفاده از اطلاعات چاه‎های اکتشافی حفاری شده و تفسیر خطوط لرزه‎نگاری ژئوفیزیکی و از سوی کارگروه طرح اکتشاف که متشکل از کارشناسان مجرب زمین‎شناسی و ژئوفیزیکِ این مدیریت است، تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تعداد زیاد چاه‎های اکتشافی حفاری شده در خلیج فارس، نخستین نقشه گسترش سازند زمین‎شناسی در زیر رسوبات کف بستر خلیج فارس، در مقیاس یک به یک میلیون تهیه شده و اطلاعات گسل‎ها و شکستگی‎های موجود در این بخش بر پایه اطلاعات تفسیر شده لرزه‎نگاری ژئوفیزیکی به صورت یک لایه اطلاعاتی درآمده است.

سلیمانی، پراکندگی غیریکسان چاه‎ها را یکی از چالش‎های اصلی تهیه نقشه زمین‎شناسی در خلیج فارس عنوان کرد و گفت: برای تکمیل نقشه در حد فاصل چاه‎هایی با فواصل زیاد، از روش میان‎یابی استفاده شد. بنابراین با وجود محدودیت‌ها و نبود برخی قطعیت‌ها که اشاره شد، این نقشه می‎تواند در زمینه‌های مختلف از جمله مطالعات زمین‎شناسی دریایی مورد استفاده بسیاری از سازمان‎ها و شرکت‎های مرتبط قرار گیرد.

معاون امور اکتشاف مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، در انتها خاطرنشان کرد: مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در طرح اکتشاف خلیج فارس، تهیه نقشه از گسترش نخستین سازند زمین‎شناسی و گسل‎ها را در زیر رسوبات کف بستر خلیج فارس با استفاده از تلفیق و تفسیر افق‎های کم‎عمق درخطوط لرزه‌ای و چاه‌های توسعه‎ای و تولیدی ناحیه با مقیاس بزرگتر در برنامه آینده خود دارد.

بر اساس اعلام مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، نقشه‎های زمین‎شناسی بسته به نیاز و در مقیاس‎های مختلف تهیه می‎شوند، از اطلاعات پایه‎ای به شمار می‎آیند و در زمینه‌های گوناگون مثل صنایع نفت، معدن، عمران، راه، خطوط انتقال انرژی، مکان‎یابی ساختارهای بزرگ و توسعه شهری کاربرد گسترده‌ای دارند.

نقشه‎های زمین‎شناسی استاندارد کشوری در ایران به طور عمده توسط مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در مقیاس‌های گوناگون تهیه شده‎اند.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۱۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی عباسی در خصوص وضعیت ساخت و سازهای صورت گرفته در اطراف باغ گیاه‌شناسی گفت: باید تدبیری اندیشیده شود تا آسیبی به باغ وارد نشود. البته این وضعیت به این معنا نیست که تعاونی‌ها واحدهای آپارتمانی خود را نسازند؛ بلکه تعاونی‌ها می‌توانند واحدها را براساس تعهدات خود و مطابق با پروانه صادره انجام بدهند.

او ادامه داد: زمین در آن محدوده زیاد است؛ هم تعاونی زمین زیادی در اختیار دارد و هم دستگاه‌های دیگر زمین دارند و باید ساخت و ساز در جانمایی درست صورت بگیرد. اینکه در مجاورت باغ گیاه شناسی ساخت و ساز انجام شود، خلاف قانون است و امکان پذیر نیست.

عباسی به این موضوع هم اشاره کرد که قرار بر این شده تا برای ساخت و سازهایی که از این به بعد صورت می گیرد، محدودیت ارتفاع لحاظ شود و بیش از چهار یا پنج طبقه مجوز ساخت صادر نشود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: دستگاه‌ها با یکدیگر توافق کردند که اگر در زمین‌های تعاونی قابلیت جانمایی باقی مانده پروژه نباشد، در زمین‌های مجاور ساخت و ساز صورت بگیرد.

کد خبر 847359 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۲۲ برج گیاه‌ شناسی دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • یک‌روز برای خلیج همیشه فارس
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس